Ta chansen att visa upp ditt företag på swedishcleantech.com

2018-06-04 11:55

I maj nylanserades swedishcleantech.com, den officiella webbplatsen som visar upp svenska miljöteknikföretag. Nu är det viktigt att se över ditt företags information.

Swedish Cleantech har tagits fram inom ramen för regeringens miljöteknikstrategi. Syftet är att bidra till utveckling, kommersialisering och export av svensk miljöteknik. Swedishcleantech.com drivs av IVL, Svenska miljöinstitutet, på uppdrag av Tillväxtverket. Forum för smarta elnät är samarbetspartner för att bidra till ökad synlighet för svenska företag i smarta elnäts-branschen.

Varför finns ditt företag med?

Under 2017 genomförde Forum för smarta elnät en analys av den svenska marknaden och identifierade samt kontaktade drygt 200 företag som på något sätt är verksamma inom området smarta elnät. I samband med detta fördes dessa företag in i företagsdatabasen. För att fortsätta synas behöver samtliga företag tillhandahålla sin logotyp och en aktuell beskrivning av företagets verksamhet. Se därför över ditt företags uppgifter och maila kompletterande information och logga till stina.g...@swedishsmartgrid.se senast den 8 juni. Företag som saknar logotyp kommer tills vidare att plockas bort.

Webbplatsen swedishcleantech.com riktar sig till utländska intressenter som söker kontakt med svenska företag i branschen. Samma databas nås från swedishcleantech.se, som riktar sig till den svenska marknaden. Även den kommer att nylanseras i höst. Databasen finns också på smartcitysweden.com. Alla tre webbplatser är väletablerade och välbesökta.

Det är kostnadsfritt att vara med och det går när som helst att dra tillbaka sina uppgifter.

Hör av dig om du har några frågor.